Tattoo afspraak maken

Tattoo afspraak maken? Lees onderstaande dan eerst goed door.
(Het contactformulier vind je onderaan deze pagina.)

Een tattoo is iets heel bijzonders en wij nemen graag de tijd voor onze klanten om dit goed voor te bereiden en een passend ontwerp voor je te maken. Om deze reden werken we alleen op afspraak. Indien er onverwachts afspraken uitvallen maken we dit bekend op onze Facebookpagina en kun je eventueel eerder terecht.

Kleine tattoos kunnen ZONDER afspraak.
Op zaterdag is onze leerling Fleur aanwezig voor het zetten van kleine tattoos (<5cm) die weinig ontwerp tijd met zich meebrengen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

Bespreken van je tattoo idee? Kom dan naar onze inloopavond.
Elke 2de en 4de donderdag van de maand hebben we inloopavond van 19u tot 21u waar je zonder afspraak langs kunt komen om je ideeën te bespreken. We zetten op deze avond geen tattoos. Kun je deze avonden écht niet? Dan kijken we even in onze agenda voor je.

Ontwerp maken?
Wij beginnen pas aan een ontwerp wanneer er een afspraak is gepland voor het zetten. De kosten voor het maken van een ontwerp dienen vooraf betaald te worden. Houd hiervoor rekening met een bedrag tussen de € 50,- en € 150,-. De kosten voor je ontwerp kun je voldoen op de inloopavond of als je op een ander moment je idee komt bespreken. LET OP! Je kunt in de tattoostudio niet pinnen.

De dag van je afspraak
De tattoostudio’s zijn alleen toegankelijk voor klanten met een tattoo afspraak. Als je een vriend of vriendin mee wilt nemen kunnen zij op je wachten onder het genot van een drankje in onze gezellige ‘huiskamer’.

Heb je een afspraak KOM DAN OP TIJD! Alle tijd die je te laat bent gaat van de voor jouw ingeplande tijd af.

Afspraak annuleren of ‘no show’.
Kun je onverhoopt niet op je afspraak aanwezig zijn? Meld dit dan minimaal 48 uur van tevoren zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken met deze vrije uren. Meld je je te laat af en kom je gewoon zonder bericht niet opdagen dan wordt de voor jou ingeplande tijd bij je in rekening gebracht tegen het dan geldende uurtarief.

Om een afspraak te maken vragen we je onderstaand formulier volledig in te vullen:

Voornaam

Achternaam

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Emailadres

Geboortedatum

Een korte omschrijving van je wensen

Hoe heb je ons gevonden?

captcha

Vul bovenstaande code in

Nog even je aandacht voor je op 'verzenden' klikt:
Na ontvangst van je mail, kan het soms vanwege drukte een paar dagen duren tot een week voordat we hierop kunnen reageren. We vragen je begrip hiervoor.

Esther123TATTattoo afspraak maken