Tattoo afspraak maken

Tattoo afspraak maken? Lees onderstaande dan eerst goed door.
(Het contactformulier vind je onderaan deze pagina.)

Bespreken van je tattoo idee? Kom dan ZONDER afspraak naar onze inloopavond.
Elke 2de en 4de donderdag van de maand hebben we inloopavond van 19u tot 21u waar je zonder afspraak langs kunt komen om je ideeën te bespreken. We zetten op deze avond geen tattoos. Kun je deze avonden écht niet? Stuur ons dan een mail en we kijken even in onze agenda voor je.

Tattoo laten zetten? We werken alleen op afspraak. 
Wij nemen graag de tijd om je tattoo goed voor te bereiden en een passend ontwerp voor je te maken. Om deze reden tatoeëren we alleen op afspraak. Indien er onverwachts afspraken uitvallen maken we dit bekend op onze Facebookpagina en kun je eventueel eerder terecht.

Ontwerp maken?
Wij beginnen pas aan een ontwerp wanneer er een afspraak is gepland voor het zetten. De kosten voor het maken van een ontwerp dienen vooraf betaald te worden. Deze kun je voldoen op de inloopavond of als je op een ander moment je idee komt bespreken.

De dag van je afspraak
De tattoostudio’s zijn alleen toegankelijk voor klanten met een tattoo afspraak. Ons werk vraagt veel focus en daarvoor willen wij in alle rust kunnen werken. Wil je iemand meenemen ter support dan vragen wij deze in de stad een koffietje te gaan doen terwijl wij aan het werk zijn.

Heb je een afspraak KOM DAN OP TIJD! Alle tijd die je te laat bent gaat van de voor jouw ingeplande tijd af.

Afspraak annuleren of kom je zonder bericht niet opdagen?
Kun je onverhoopt niet op je afspraak aanwezig zijn? Meld dit dan minimaal 48 uur van tevoren zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken met deze vrije uren. Meld je je te laat af of kom je gewoon zonder bericht niet opdagen dan wordt de voor jou ingeplande tijd bij je in rekening gebracht tegen het dan geldende uurtarief.

Om een afspraak te maken vragen we je onderstaand formulier volledig in te vullen:

Voornaam

Achternaam

Straat + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Emailadres

Geboortedatum

Een korte omschrijving van je wensen

Hoe heb je ons gevonden?

captcha

Vul bovenstaande code in

Ik heb kennis genomen van en ga akkoord met bovenstaande informatie en Algemene Voorwaarden.

Esther123TATTattoo afspraak maken