FAQ’s

Hieronder vind je de meest gestelde vragen (of Faq’s – Frequently Asked Questions) met betrekking tot het plaatsen van je tattoo. Staat je vraag er niet bij? Mail ons dan gerust!

Hoe oud moet ik zijn voor een tattoo?
De minimale leeftijd bij ons in de shop is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 dan hebben we de toestemming van je ouders of voogd nodig en moet 1 van je ouders of voogd bij het zetten aanwezig zijn.

Zijn er plaatsen waar jullie geen tattoo zetten?
Wij zetten geen tattoos op en nabij intieme delen en in het gezicht.

Hoeveel kost een tattoo?
De kosten van een tattoo worden doorberekend tegen uurtarief. De kosten voor het maken van een ontwerp dienen vooraf contant betaald te worden bij je bespreekafspraak.

Moet ik vooraf een afspraak maken?
Wij werken alleen op afspraak zowel voor het bespreken van je idee als het zetten van je tattoo. Indien er een afspraak uitvalt lees je dit op onze Facebook pagina. Elke 2de en 4de donderdag van de maand hebben we een inloopavond voor het bespreken van je ideeen ZONDER afspraak.

Hoe maak ik een afspraak?
Je kunt een afspraak maken middels het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je tattoo door te spreken.

Kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?
Wil je je afspraak verzetten of annuleren dan moet dit minimaal 48 uur van tevoren. Als je je afspraak later annuleert is het niet mogelijk je eventuele aanbetaling terug te geven omdat wij dan al tijd hebben geïnvesteerd in het maken van je ontwerp. Annuleren of verzetten kan via de mail of kom even langs in je shop om samen met ons een nieuwe afspraak in te plannen.

Indien je te laat je afspraak verzet of annuleert of niet op komt dagen zijn wij genoodzaakt de voor jou ingeplande tijd én de kosten van het ontwerp aan je door te berekenen.

Verkopen jullie ook kadobonnen?
We verkopen kadobonnen vanaf € 25,-

Esther123TATFAQ’s