Werkwijze van de tattoo studio

Privacy
Wij werken in 3 gescheiden privé studio’s. De studio’s zijn alleen toegankelijk voor klanten met een tattoo afspraak. Als je een vriend of vriendin mee wilt nemen kunnen zij op je wachten onder het genot van een drankje in onze gezellige ‘huiskamer’.

Afspraak maken?
Voor het zetten van grotere tattoos waarbij een ontwerp gemaakt moet worden werken we alleen op afspraak. Op zaterdag is onze leerling Fleur aanwezig voor het zetten van kleine tattoos (<5cm). Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

Wil je je idee komen bespreken?
Elke 2de en 4de vrijdag van de maand van 18.30u tot 20.00u hebben we inloopavond waar je zonder afspraak langs kunt komen. Lukt dit je écht niet dan kijken we graag in onze agenda voor je.

Hygiene
Bij Studio TAT staat hygiene op nummer 1. Wij maken er een prioriteit van ten alle tijden schoon en netjes te werken. Daarnaast is de nazorg voor onze klanten heel erg belangrijk. Je krijgt van ons duidelijke instructies hoe je je tattoo moet verzorgen en onderhouden. En heb je toch nog vragen dan kun je ons altijd mailen.

Hygiene van onze klanten
Zoals hierboven vermeld staat hygiene bij ons op nummer 1. Wij vragen ook aan onze klanten deze hygiene regels in acht te nemen en schoon en verzorgd op onze stoel plaats te nemen.

Wat doen we niet
We zetten geen tattoos op of in de buurt van intieme delen (schaamstreek, lies, vagina, billen, bilnaad, anus, penis en balzak). Verder tattoëeren we niet op het hoofd, in de nek en het gezicht. Tattoos op handen en voeten doen we wel maar daarop krijg je geen garantie vanwege de snelle slijtage.

Vegan
De inkten en nazorg producten waarmee wij werken zijn vegan, fijn om te weten!

Garantie
Je mag binnen 2 maanden kosteloos terugkomen om eventuele oneffenheden in je tattoo bij te laten werken. Dit geldt niet voor tattoos die gezet zijn op handen, vingers of voeten omdat deze erg gevoelig zijn voor snelle slijtage. Hiervoor zullen de kosten van het bijwerken worden doorberekend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist behandelen van je tattoo nadat je bij ons bent geweest.

Esther123TATWerkwijze van de tattoo studio